Cardan Cardan

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 39 Accu
 2. 268 Banden
 3. 309 Cardan
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 309 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 309 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Prijsaanvraag

Na ontvangst van bericht zenden wij u zo spoedig mogelijk de prijs voor dit product.

* Verplichte velden

Cardan voordelig en eenvoudig online kopen

Bent u op zoek naar cardanassen? Bij VoordeligeAutoOnderdelen.be bent u verzekerd van kwalitatief goede cardanassen, zelfs wanneer het tweedehands modellen betreft. Voor vrijwel elk automerk zijn bij ons cardanassen verkrijgbaar. Zo hoeft u niet te wachten op aanlevering van cardanassen, maar kunt u gelijk een keuze maken. Mocht een bepaald onderdeel desondanks niet op voorraad zijn, dan kunnen wij indien gewenst ook een nieuw onderdeel leveren. Wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld, heeft u de onderdelen de volgende werkdag al in huis.

Cardanassen

Een cardan is onderdeel van een mechanisme dat is opgebouwd uit een aandrijfas en een kruiskoppeling aan één of beide einden. De meeste cardans maken een koppeling tussen de versnellingsbak in een auto en het differentieel. Hierbij is het belangrijk dat de uiteinden van de cardanaandrijving in goede balans tot elkaar kunnen bewegen. Vaak wordt naast deze koppeling tevens een schuifkoppeling met spiebaanverbinding toegepast om de cardan zowel langer als korter kan worden gemaakt, wanneer dit nodig blijkt. Beide koppelingen en verbindingen kunnen zijn ingesloten in een behuizing, die de cardantunnel wordt genoemd.

Aangezien een cardan een belangrijk onderdeel is voor het aandrijvingsmechanisme van een auto, wilt u er wel zeker van zijn dat u goede cardanassen aanschaft. Bij VoordeligeAutoOnderdelen.be bent u verzekerd van goede kwaliteit, zelfs wanneer het tweedehands modellen betreft. Deze onderdelen worden uit sloopauto’s gehaald en door ons personeel getest op goed functioneren, waarna ze worden aangeboden in de verkoop. Wij bieden voorts twaalf maanden garantie op alle gebruikte onderdelen.