Vooras Vooras

Geavanceerd zoeken

Onderdeel onvindbaar?

U geeft aan het origineel, gebruikte onderdeel niet te kunnen vinden voor uw auto. Wij helpen u graag verder zodat de auto weer zo snel mogelijk de weg op kan.

Aanvraag kwaliteit onderdelen

Wij leveren ook nieuwe producten

Bel support +31 165 55 92 30 of

chat met ons?

Bereikbaar maandag - zaterdag van 08.00 - 18.00 uur

Aanmelden voor e-mailnotificatie

U ontvangt direct een e-mail als het originele auto onderdeel beschikbaar is in de webshop

* Verplichte velden

Een vooras aanschaffen

VoordeligeAutoOnderdelen.be biedt een ruim assortiment aan voorassen. U kunt hierbij rekenen op groene onderdelen, waarbij veelal tweedehands auto onderdelen kunnen worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Kwaliteit staat uiteraard voorop en alle onderdelen worden dan ook grondig getest. Ondanks dat het om gebruikte onderdelen gaat, kunt u zo vertrouwen op een goede en betrouwbare werking van de voorassen. Indien gebruikte onderdelen niet voorradig zijn, kunnen we ook nieuwe auto onderdelen aanleveren.

Voorassen kopen

De vooras van een voertuig is dusdanig geconstrueerd dat deze de wielen rijdt en opvangen en tevens de besturing van het voertuig leidt. De vooras verschilt functioneel van de achteras, ook qua structuur. De vooras is vaak wat ingewikkelder vormgegeven dan de achteras en het is dan ook belangrijk om tussen alle voorassen die aangeboden worden, de juiste te kiezen. Ons deskundige personeel kan u hier uiteraard bij helpen, zodat u de juiste keuze kunt maken. Als secundaire componenten behoren de spoortang en de schokdempers aan de voorkant en deze werken mee in de vooras. Bij auto’s ziet u vaak dat de voorassen sneller moeten worden vervangen dan de achterassen. Dit komt doordat de vooras uiterst kwetsbaar is en daardoor sneller slijt. Gelukkig kunnen de defecte onderdelen gemakkelijk en zonder veel moeite kunnen worden vervangen.

Voor het uitkiezen van een goed functionerende vooras bent u bij VoordeligeAutoOnderdelen.be op de juiste plek. U vindt hier voornamelijk groene onderdelen, waarbij gebruikte onderdelen uitvoerig worden gecontroleerd op hun kwaliteit en bruikbaarheid en opnieuw worden aangeboden voor verkoop. Zo krijgt u ook met tweedehands auto onderdelen betrouwbare producten. Er zijn bij ons meer dan 60.000 onderdelen op voorraad en kunt u de onderdelen de volgende dag thuis verwachten, wanneer u deze voor 15.00 uur heeft besteld.