Schroevendraaier tangenset Schroevendraaier tangenset

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 27 Accu
  2. 277 Banden
  3. 6 Schroevendraaier tangenset
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Schroevendraaier tangenset online kopen

Bij VoordeligeAutoOnderdelen.be koopt u de beste schroevendraaier tangenset. Als u gaat sleutelen aan uw auto is het belangrijk om goed gereedschap te hebben. Heeft u bepaald gereedschap niet, dan is het een stuk lastiger om een reparatie uit te voeren. Door een schroevendraaie, tangenset te kopen, is uw gereedschapskist gevuld met een aantal extra onderdelen. Niets is ook frustrerender dan slecht gereedschap. Kies daarom voor een schroevendraaier tangenset uit ons assortiment.

Schroevendraaiers en tangen

Een schroevendraaier en een tang lijken simpele dingen, maar u heeft ze waarschijnlijk regelmatig nodig en het gemak van een goede schroevendraaier en tangenset is tenslotte groot. Zonder dergelijk gereedschap kunt u eigenlijk niet beginnen aan de meeste autoklussen. Met alleen schroevendraaiers en tangen bent u er niet, want het is handig om bijvoorbeeld een schroevendraaier te hebben met een goede grip. Zo voorkomt u dat u schroefranden kapot draait. Bij het gebruik is het handig om te weten dat u het beste schroevendraaiers kunt gebruiken met weinig speling tussen de schroef en de schroevendraaier. Door een complete set aan te schaffen, kunt u iedere schroef er eenvoudig in of uitdraaien.

Over Van der Ven Auto’s

Wij zijn marktleider op het gebied van autorecycling in Nederland en hebben één van de modernste auto demontagebedrijven van Nederland. De producten die wij demonteren worden uitgebreid getest door ons vakkundig personeel. Alleen de goede onderdelen worden opgeslagen in ons magazijn en aangeboden op de website. Deze producten kunt u bestellen. We beschikken over een grote voorraad tweedehands onderdelen en hebben meer dan 60.000 producten op voorraad.