Schroevendraaierset

In deze categorie hebben wij nu geen producten.

Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 of bekijk opties

Schroevendraaier set kopen

De beste schroevendraaiersets voor uw auto koopt u bij Venautos.nl. Een schroevendraaier is een eenvoudig stuk gereedschap en handig bij het uitvoeren van diverse klussen. Zonder een goede schroevendraaier is het lastig om aan een klus te beginnen. Een schroevendraaier alleen is niet voldoende. U dient ook te beschikken over een schroevendraaier die passend is, want het losdraaien van een schroef gaat alleen goed als u grip heeft. Als u geen grip heeft, maakt u mogelijk de schroefranden van de schroef kapot. Als dat gebeurt, zult u in veel gevallen de schroef moeten uitboren. Daarom is een schroevendraaier set handig, want u heeft dan de beschikking over meerdere schroevendraaiers en er is dan altijd wel een schroevendraaier die passend is.

Schroevendraaiersets

Wij verkopen schroevendraaiersets van diverse merken en tegen scherpe tarieven. Deze schroevendraaiers zijn stuk voor stuk kwaliteit. Bespaar ook zeker niet op schroevendraaiers, want goede exemplaren gaan aanzienlijk langer mee. Bij het kopen van een set is het zaak om te letten op de kwaliteit van het staal en de handgreep. Hoe beter de ergonomie van de handgreep, hoe beter de grip en hoe meer kracht u kunt uitoefenen. Door een goede grip gaat het vastschroeven en losschroeven makkelijker en zult u minder snel last krijgen van handen die moe worden.

Bij verouderde schroevendraaiers is het raadzaam om een nieuwe set te kopen. Bij intensief gebruik kunnen ze zelfs afbreken. Dit komt omdat ook schroevendraaiers onderhevig zijn aan slijtage. Om te voorkomen dat u snel weer nieuwe exemplaren moet kopen, kunt u letten op het staal. Doorgaans raadt men verhard carbonstaal aan, maar voor eenvoudige klussen kunt u verchroomde uitvoeringen gebruiken.