Eén autoband | 1 stuk

In deze categorie hebben wij nu geen producten.

Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 of bekijk opties

Autoband | 1 stuk online kopen

Tweedehands banden zijn aanzienlijk goedkoper en vaak verschilt de kwaliteit minimaal met nieuwe banden. Op een gebruikte bandenset kunt u al snel enkel honderden euro’s besparen als u deze vergelijkt met een nieuwe bandenset. Wij verkopen op onze site ook lossen banden.

Waar op letten bij het kopen van een band?

Wij bieden alleen banden aan die voldoen aan alle eisen. In ons assortiment zult u derhalve alleen kwalitatieve banden aantreffen. Koop in elk geval nooit banden met een slecht profiel, want dit is gevaarlijk. Koop ook geen banden met de minimale profieldikte en zorg dat het profiel ruim boven de wettelijke eisen zit. Een minimale profieldikte van 2,0 mm is aan te raden. U kunt nog enige tijd met banden van deze dikte rondrijden voordat de dikte onder de verplichte 1,6 millimeter is gekomen.

Eisen autobanden

Ons personeel heeft de banden voor u getest. Zo heeft men gekeken of de banden aan de eisen voldoen. Banden met scheuren en barsten in het rubber van de band zult u bijvoorbeeld niet aantreffen in de banden die u koopt.

Zelf dient u goed te kijken naar de banden die u nodig heeft. U zult de banden moeten kopen die bij het autotype passen. U kunt dus niet zo maar voor de eerste de beste band kiezen. U kijkt naar zaken als de bandbreedte en de diameter van de band. Als u zelf velgen heeft, moeten de banden wel op de velgen passen. Als u winterbanden wilt kopen, is dit vaak lastig. Bij sommige velgenmaten kunt u geen winterbanden vinden.