Scharnier Scharnier

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 39 Accu
 2. 268 Banden
 3. 23 Kofferdeksel achterklep scharnier links
 4. 23 Kofferdeksel achterklep scharnier rechts
 5. 82 Scharnier
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 128 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 128 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Een scharnier voor de auto

Om een auto in elkaar te houden, zult u verschillende aantallen en soorten scharnieren nodig hebben. Voor bijvoorbeeld de deuren van een auto of voor de motorkap, scharnieren zijn handige middelen om deze op hun plaats te houden en ervoor te zorgen dat de onderdelen op hun beurt goed kunnen worden geopend of gesloten. Ze maken de beweging mogelijk die deze onderdelen moeten kunnen maken. Het is dan ook uitermate belangrijk dat u de scharnieren die aan vervanging toe zijn, inderdaad wisselt met nieuwe exemplaren.

Scharnieren kopen

Aangezien u er zoveel nodig hebt, kan de prijs van een scharnier alsnog wel eens flink oplopen. Hiervoor is gelukkig een aantrekkelijk alternatief te bieden. U kunt namelijk bij VoordeligeAutoOnderdelen.be uw scharnier kopen die veel goedkoper is. Zeker wanneer u er meerdere nodig hebt, kan het voordeel aardig oplopen door dit onderdeel tweedehands aan te schaffen. Dit betekent zeker niet dat u aan kwaliteit hoeft in te leveren, aangezien wij alle gebruikte auto onderdelen grondig controleren alvorens we deze op de website aanbieden. Zo weet u zeker dat het onderdeel wat u zoekt en bij ons wilt bestellen van goede kwaliteit is. We onderstrepen deze zekerheid door u een garantie van 12 maanden te geven, waarin u het onderdeel eventueel nog kunt ruilen, indien u er toch niet helemaal tevreden mee bent.

Scharnier snel geleverd

We zorgen voor een spoedige en bovenal voordelige levering, zodat u uw scharnier snel in huis hebt en kunt gebruiken voor uw auto. Voor 15:00 uur bestelt, betekent de volgende dag in huis.