Dak en toebehoren Dak en toebehoren

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 30 Accu
 2. 352 Banden
 3. 24 Dak
 4. 1 Dakdrager
 5. 1 Imperial
 6. 65 Motor open dak
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 91 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 91 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Dak en toebehoren

VoordeligeAutoOnderdelen.be verkoopt diverse dak en toebehoren. Het aanbod beslaat al het dak en toebehoren van alle bekende automerken. Wij verkopen gebruikte originele onderdelen en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. U heeft daarnaast twaalf maanden garantie op alle gebruikte onderdelen. Is een bepaald onderdeel niet voorradig, dan kunnen wij desgewenst een nieuw product leveren. Voor meer informatie over nieuwe producten: zie onze voorwaarden.

Dakdragers

Voor iedere auto is een geschikte dakdrager te vinden. Om te weten welke dakdrager u nodig heeft kijkt u naar de bevestigingspunten, de daklijst en de dakrailing. De dragers kunnen op de dakrailing worden gemonteerd of in fix points op het dak van de auto. Het monteren van een dakdrager is in veel gevallen eenvoudig. Met een dakdrager kunt u een fietsendrager of een dakkoffer op het dak bevestigen. Naast een dakkoffer kunt u ook een ski box gebruiken als u uw ski’s wilt opbergen voor een wintersportvakantie. Op onze website vindt u diverse dakdragers van bekende merken.

Overige producten

Naast dakdragers kunt u ook kijken op de pagina’s motor open dak en open dak | cabrio. Hier vindt u producten voor open daken. Wij zijn ook altijd bereikbaar voor specifieke vragen over een bepaald product. Als u wilt weten of een product geschikt is voor uw auto, kunt u ons contacteren. Overigens zijn sommige producten die worden aangeboden universeel toepasbaar. Dit wil zeggen dat u het onderdeel zelf kunt monteren op een willekeurig auto of type voertuig. Het betekent niet dat het onderdeel altijd past.