TV | beeldscherm TV | beeldscherm

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 46 Accu
  2. 402 Banden
  3. 10 Beeld en geluid
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

TV | beeldscherm voor auto kopen

Zoekt u een Tv of een beeldscherm voor uw auto? Bij Van der Ven Auto’s koopt u het gewenste tv-scherm. Wij hebben in ons assortiment tv-schermen en beeldschermen voor ieder automerk. Dit is ook niet onlogisch, omdat veel beeldschermen universeel zijn. Het gaat hierbij hoofdzakelijk om gebruikte beeldschermen, die afkomstig zijn uit gedemonteerde auto’s. Deze beeldschermen zijn echter nog van uitstekende kwaliteit.

Voordelen van het kopen van tv | beeldschermen

De kwaliteit van de beeldschermen die wij aanbieden is uitstekend. U bent dus zeker dat een goed kaliber beeldscherm koopt. Het kopen van tweedehands beeldschermen voor uw auto heeft nog een ander belangrijk voordeel. U draagt namelijk ook direct een steentje bij aan een beter milieu, want het hergebruiken van materialen is vandaag de dag belangrijk. Dit is ook van toepassing bij auto’s. De onderdelen van auto’s worden ook in steeds grotere getale gerecycled.

Heeft u vragen over de beeldschermen die wij op onze website aanbieden? Wij beantwoorden graag uw vragen. Vrijwel iedere vraag kan door ons worden beantwoord. Voor specifieke technische vragen over het beeldscherm in kwestie kunt u het best contact opnemen met de fabrikant van het beeldscherm. Als het om gebruikte beeldschermen gaat heeft u wel altijd twaalf maanden garantie, zodat u weet dat u altijd kwalitatief goede beeldschermen koopt. Dit is ook een belangrijke voorwaarde. Alle tv beeldschermen die wij aanbieden worden goed getest en als een beeldscherm niet door de kwaliteitscontrole komt, zal deze niet in ons assortiment worden opgenomen.