Sensoren Sensoren

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 46 Accu
 2. 375 Banden
 3. 4 Esp sensor
 4. 20 Map sensor
 5. 5 Regensensor
 6. 1 Schakelaar diversen
 7. 67 Sensor diversen
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 97 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 97 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Sensoren auto

Een auto heeft tal van sensoren. Als u op zoek bent naar bepaalde sensoren die een auto heeft, kunt u deze zeer waarschijnlijk vinden bij Van der Ven Auto’s. Wij demonteren steeds vaker bepaalde sensoren uit auto’s, omdat deze steeds vaker worden ingebouwd in auto’s. Het aantal sensoren in ons aanbod neemt dan ook toe en deze sensoren kunt u allemaal bij Van der Van Auto’s aanschaffen.

Sensors kopen

Het is niet onlogisch dat een auto steeds meer sensoren heeft, want op deze manier wordt het voor automobilisten een stuk veiliger autorijden. De diverse sensoren zijn overal ergens goed voor. Het kopen van gebruikte sensoren voor uw bij Van der Ven Auto’s heeft een aantal voordelen. Als u geen nieuwe auto heeft, is het eigenlijk zonde om hiervoor dure nieuwe sensoren te kopen. Nieuwe onderdelen gaan vaak veel langer mee dan de tijd dat u in de auto rijdt. Tweedehands sensoren die u op onze webshop vindt gaan vaak lang genoeg mee en u bent voordeliger uit. Dit is een belangrijk voordeel en niet voor niets kiezen steeds meer auto-eigenaren voor onze gebruikte auto materialen.

De aantrekkelijke prijs is niet onze enige troef, want het draait tenslotte om de kwaliteit. Ieder product wordt onderworpen aan een kwaliteitscheck. Als er mankementen, schades of gebreken worden geconstateerd, dan wordt het product in kwestie niet aangeboden. Wij kunnen dan niet garanderen dat het product lange tijd mee gaat. De kwaliteit van een onderdeel is door deze kwaliteitscontroles altijd gewaarborgd. Indien gewenst kunnen we ook nieuwe sensoren aanbieden als gebruikte sensoren niet op voorraad zijn.