Ruitenwisser Ruitenwisser

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 41 Accu
 2. 281 Banden
 3. 630 Ruitenwis schakelaar
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 630 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 630 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Ruitenwisser schakelaar kopen

Heeft u te maken met een defecte schakelaar van uw ruitenwisser? Vervang deze snel, want het is bijzonder onpraktisch om zonder werkende ruitenwisser rond te rijden. Stel u voor dat u met uw auto in een flinke regenbui terecht komt en geen tot nauwelijks zicht heeft. Dat is bijzonder gevaarlijk, want u hebt kans dat u het overzicht kwijtraakt en ongelukken veroorzaakt.

Ruitenwissers

Bij Van der Ven Auto’s kunt u gebruikte schakelaars voor ruitenwissers van alle denkbare automerken aanschaffen. Deze schakelaars komen uit gedemonteerde voertuigen en zijn nog van uitstekende kwaliteit. Wij testen namelijk alle onderdelen die we aanbieden uitgebreid. Alleen op deze manier kunnen we garanderen dat we de beste gebruikte auto onderdelen kunnen aanbieden.

Garantie op de ruitenwissers van Van der Ven Auto’s

Als u een schakelaar voor een ruitenwisser koopt kunt u gebruik maken van onze garantieregeling. Het gaat hierbij overigens wel om gebruikte schakelaars. Zo kunt u gebruik maken van 12 maanden garantie. Als de aangekochte schakelaar voor de ruitenwisser binnen deze periode mankementen of gebreken gaat vertonen, dan kunt u ons contacteren en wij zullen zorgen voor een vervangend product.

Het maakt in dat geval niet uit om welk onderdeel het gaat. Of dat nu een onderdeel is van bijvoorbeeld een Volkswagen, Kia, Suzuki, Opel, Hyundai, Volvo of Citroën. Voor alle gebruikte onderdelen geldt dezelfde garantieregeling en ieder onderdeel is ook net zo goed getest, zodat u er op kunt vertrouwen dat u lang gebruik kunt maken van het gezochte product.