Tijdklok Tijdklok

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 30 Accu
  2. 352 Banden
  3. 28 Tijdklok
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Een tijdklok aanschaffen

In elke auto vindt u een weergave van de tijd door middel van een tijdklok. Indien deze niet goed meer werkt of in zijn geheel stuk is gegaan, zal de tijdklok vervangen moeten worden. Zeker als u onderweg ergens naar toe bent, is het handig om te weten hoe laat het is. Vandaar dat een tijdklok een belangrijk onderdeel is van het dashboard binnen een auto. Bij VoordeligeAutoOnderdelen.be kunt u heel gemakkelijk een nieuwe tijdklok aanschaffen. We leveren tijdklokken voor verschillende merken auto’s en ook kunt u kiezen uit een rijk assortiment aan soorten tijdklokken. Deze zijn veelal afkomstig uit oude auto’s, waardoor het om tweedehands auto-onderdelen gaat.

Tijdklokken uitkiezen

Ondanks dat het hier gebruikte auto-onderdelen betreft, kunt u er op rekenen dat deze tijdklokken van uitstekende kwaliteit zijn en nog lang mee zullen gaan. Ze worden grondig getest voor hergebruik, zodat ze feilloos de tijd aan zullen kunnen geven. We leveren ook nieuwe auto-onderdelen, indien gebruikte onderdelen niet voorradig zijn. Dit geldt ook voor tijdklokken. Bovendien geldt dat er standaard twaalf maanden garantie op alle gebruikte onderdelen wordt gegeven, zodat u altijd een andere tijdklok kunt uitkiezen, mocht deze niet helemaal naar wens zijn.

Bezorging

Wanneer u voor 15:00 uur bestelt, zult u de tijdklok de volgende werkdag gelijk al in huis hebben. Er worden tevens lage verzendkosten gerekend, zodat u altijd voordelig uit bent bij ons. Bent u dus op zoek naar een geschikte nieuwe tijdklok voor in de auto, breng dan aan een bezoek aan onze website VoordeligeAutoOnderdelen.be, voor een duidelijk overzicht aan beschikbare tijdklokken.