Dashboard Dashboard

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 44 Accu
  2. 367 Banden
  3. 17 Dashboard
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Dashboard auto online bestellen

Een nieuw dashboard nodig? Een geschikte dashboard vindt u bij Van der Ven Auto’s. Wij hebben voor iedere auto een geschikt dashboard. Of u nu gaat voor een exclusieve, chique of elegante look. Een dashboard bepaald voor een groot deel de stijl van het interieur en een geschikt dashboard zult u zeker bij ons vinden. Ook als u een geschikt dashboard niet kunt vinden, kunt u ons benaderen en vragen of we deze alsnog kunnen leveren.

Dasboards

De dashboards die wij aanbieden zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen te koop. Vrijwel alles is direct leverbaar, want wij hebben meer dan 60.000 auto-onderdelen op voorraad. Vrijwel ieder dashboard is kant-en-klaar voor uw voertuig. Voor technisch advies kunt u onze klantenservice contacteren.

Wat doet Van der Ven Auto’s?

Hoewel u waarschijnlijk op dit moment op zoek bent naar een dashboard, bieden we naast dashboards voor auto’s nog veel andere onderdelen aan. Wij hebben ons namelijk de laatste paar decennia ontwikkeld van traditionele autosloperij tot een verantwoorde specialist in het demonteren van auto’s en het aanbieden van gebruikte en nieuwe auto materialen. Ons bedrijf voldoet aan alle gestelde eisen en we gaan zelfs verder dan dat.

Wij staan voor het duurzaam demonteren van auto’s en doen dit zo zorgvuldig mogelijk, zodat de onderdelen die wij aanbieden altijd in uitstekende staat blijven. De demontagehallen van ons bedrijf zijn geavanceerd en ultramodern. Zo worden alle vloeistoffen uit de voertuigen die wij demonteren zorgvuldig opgeslagen en alle onderdelen die worden gedemonteerd, worden uitvoerig getest.