Asbak Asbak

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 48 Accu
  2. 402 Banden
  3. 15 Asbak
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Asbak voor auto kopen

Een asbak in de auto is handig als u een roker bent. Heeft u een auto gekocht zonder geschikte asbak? Bij VoordeligeAutoOnderdelen.be kunt u geschikte asbakken voor in de auto kopen. De asbakken die wij aanbieden betreffen gebruikte asbakken, die afkomstig zijn uit sloopauto’s en schade-auto’s. Desondanks zijn ze nog van puike kwaliteit en kunnen ze nog vele jaren mee. Waarom een nieuwe asbak kopen voor uw auto als het ook goedkoop kan? Voor een zachte prijs kunt u bij ons geschikte asbakken kopen. Wij hebben voor alle denkbare auto’s geschikte asbakken.

Asbakken in auto’s

In veel oudere auto’s kunt u asbakken vinden, maar in veel nieuwe auto’s verdwijnen asbakken langzaam maar zeker. Dit wordt vaak een bakje voor muntjes, snoepjes of visitekaartjes. Er zijn zelfs diverse autofabrikanten die zich niet meer met rokers willen associëren. Zo haalde Volvo enkele jaren geleden de asbak uit diverse verschillende type auto’s. Heeft u zo’n auto gekocht, maar wilt u wel kunnen blijven roken in uw auto? Koop bij Van der Ven Auto’s een geschikte asbak. Wij hebben asbakken zonder en met sigarettenaansteker. Als u overigens van plan bent om een nieuwe auto te kopen, kunt u bij de meeste automerken wel blijven kiezen voor het rokerspakket. U krijgt dan een asbak en een aansteker, zoals u bij uw huidige auto waarschijnlijk ook gewend bent.

Overige auto-onderdelen

Asbakken met of zonder sigarettenaanstekers vindt u zoals aangegeven in het assortiment van VoordeligeAutoOnderdelen.be, maar wij hebben veel meer. Bij ons vindt u ook talloze andere auto-onderdelen. Van banden tot bumpers en van stoelen tot portieren.