Compressor Compressor

Geavanceerd zoeken

Onderdeel onvindbaar?

U geeft aan het origineel, gebruikte onderdeel niet te kunnen vinden voor uw auto. Wij helpen u graag verder zodat de auto weer zo snel mogelijk de weg op kan.

Aanvraag kwaliteit onderdelen

Wij leveren ook nieuwe producten

Bel support +31 165 55 92 30 of

chat met ons?

Bereikbaar maandag - zaterdag van 08.00 - 18.00 uur

Aanmelden voor e-mailnotificatie

U ontvangt direct een e-mail als het originele auto onderdeel beschikbaar is in de webshop

* Verplichte velden

Compressor voor auto bestellen

Een compressor is een aanbouwdeel van een auto. Zoekt u een dergelijk onderdeel? Wij kunnen deze voor u aanbieden en snel leveren. Wanneer u van maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur een compressor heeft besteld, kunnen wij deze de volgende dag nog leveren. De kwaliteit van de compressors die wij aanbieden is uitstekend. De compressors zijn reeds gebruikt, grondig getest, opgeslagen in ons assortiment en scherp geprijsd.

Compressors bestellen in het buitenland ook mogelijk

Wij leveren compressors voor auto’s niet uitsluitend in Nederland, want ook als u in het buitenland woonachtig bent kunt u onderdelen bij Van der Ven Auto’s kopen. Zelfs het exporteren van auto-onderdelen van Van der Ven Auto’s is mogelijk. Wij kunnen alles voor u uitvoeren en zorgen ook voor de douanepapieren. Binnen Nederland kunnen we binnen 24 uur leveren, maar als het om het buitenland gaat is dat niet altijd mogelijk. Wilt u vanuit het buitenland een bestelling plaatsen en wilt u de exacte levertijd weten? Contacteer onze klantenservice en vraag naar de leveringstermijnen.

De compressors en overige onderdelen die u op onze website vindt zijn groene onderdelen. Wij vinden dit belangrijk en groen recyclen is iets waar wij ons dagelijks en al vele jaren mee bezighouden. Als u één van onze gebruikte onderdelen koopt doet u zelf ook een groene daad, want door groene onderdelen / gebruikte onderdelen te kopen helpt u de aarde een handje. Zo hoeft er geen aanspraak worden gemaakt op grondstoffen. Deze grondstoffen zijn immers niet onuitputtelijk, waardoor recycling noodzakelijk is.