Brandstofpomp Brandstofpomp

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 41 Accu
 2. 281 Banden
 3. 65 Brandstofpomp diesel
 4. 254 Brandstofpomp electrisch
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 319 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 319 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Brandstofpomp online kopen

Van der Ven Auto’s heeft een compleet assortiment met brandstofpompen, zowel universeel als voertuig specifiek. Heeft u te maken met een defecte brandstofpomp? Laat deze dan vervangen. Een brandstofpomp met storingen is aan vervanging toe, omdat de motor hierdoor slecht kan gaan lopen. Dit is meestal het geval als de brandstofpomp onvoldoende druk levert.

Werking van brandstofpompen

De brandstofpomp heeft, zoals de naam al aangeeft, een pompende werking. De brandstofpomp pompt namelijk de brandstof van de brandstoftank naar de motor. Dit doet de pomp onder een bepaalde druk en bij nieuwe auto’s gaat het om relatief hoge druk. Bij oudere auto’s is de druk circa twee bar. Dieselauto’s hebben een extra pomp om een hogere druk te kunnen genereren.

Garantie en levering van brandstofpompen

Wij leveren brandstofpompen en als het om gebruikte brandstofpompen gaat heeft u standaard twaalf maanden garantie. Besteld voor 15:00 uur, dan betekent dat bij Van der Ven Auto’s dat de bestelling de volgende dag nog wordt geleverd. Alle gebruikte producten die u bij ons koopt zijn grondig getest.

Op onze website kunt u een voorraad met op dit moment 60.000 auto-onderdelen vinden. Dit aantal neemt nog altijd toe en in de afgelopen vijf jaar is het aantal zelfs verdubbeld. Op onze website vindt u allerlei verschillende soorten onderdelen. Van allerhande lichten tot motoren en van portieren tot remblokken. Het kan gebeuren dat u een onderdeel niet kunt vinden. U kunt dan contact met ons opnemen en wij zullen kijken of we het product alsnog kunnen leveren.