Cilinderkop Cilinderkop

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 41 Accu
 2. 281 Banden
 3. 50 Cilinderkop
 4. 5 Tuimelaaras
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 55 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 55 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Prijsaanvraag

Na ontvangst van bericht zenden wij u zo spoedig mogelijk de prijs voor dit product.

* Verplichte velden

Een cilinderkop vinden

Een essentieel onderdeel van de motor van een auto is een cilinderkop. Ook deze kan echter slijten of stuk gaan, waardoor vervanging nodig zal zijn. Het is dan niet nodig om dure nieuwe onderdelen te kopen, want tweedehands auto-onderdelen zijn vaak van net zulk goede kwaliteit. Toch betaalt u er een stuk minder voor. Haal dus uw voordeel door bij VoordeligeAutoOnderdelen.be op zoek te gaan naar een nieuwe cilinderkop. Deze, net als alle overige onderdelen zijn uitvoerig getest en gecontroleerd op hun functionaliteit, waardoor u niet mis kunt vangen.

Wat zijn cilinderkoppen?

Een cilinderkop is een belangrijk onderdeel van de verbrandingsmotor van een auto. Het bevindt zich bovenop het motorblok en heeft als functie dat het de cilinders afsluit, zodat er geen brandstof verloren kan gaan. Om de cilinderkop hermetisch te verbinden met het motorblok zit er een koppakking tussen. In sommige gevallen bevatten de cilinderkoppen ook de kleppen en het mechanisme om deze op het juiste moment te kunnen openen of te sluiten. Bij een benzinemotor bevat de cilinderkop over het algemeen openingen, die gebruikt worden om de bougies in vast te schroeven.

Op voorraad

Naast cilinderkoppen kunt u ook kiezen voor een tuimelaaras. Beide onderdelen zijn heel gemakkelijk te verkrijgen op de website van VoordeligeAutoOnderdelen.be. De onderdelen zijn gelijk te bestellen en wanneer u tijdig, voor 15:00 uur besteld, dan hebt u deze de volgende gelijk al in huis. De lage verzendkosten maken het nog eens extra aantrekkelijk en voordelig. Voor een cilinderkop gaat u dus naar VoordeligeAutoOnderdelen.be.