Dis ontsteking Dis ontsteking

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 46 Accu
 2. 371 Banden
 3. 78 Dis ontsteking
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 78 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 78 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

DIS ontsteking eenvoudig online bestellen

Op zoek naar een DIS (distributorless ignition systems) ontsteking? VoordeligeAutoOnderdelen.be heeft een ruim aanbod met DIS ontstekingen. Bekijk ons aanbod en bestel uw gewenste DIS ontsteking online. Mocht een DIS ontsteking onverwacht niet op voorraad zijn, dan kunnen we ook altijd een nieuw exemplaar lever. Dit tegen groothandelprijzen, zodat u altijd voordelig uit bent.

DIS ontsteking

Een distributorless ignition system ontsteking is een elektronische verderloze ontsteking. Het signaal om te ontsteken komt vanaf de computer ecu (Motormanagement). De ECU is een belangrijk onderdeel van de boordcomputer in een auto. Bij de DIS zijn twee bobines, die u ook op onze website kunt kopen, gecombineerd in één behuizing. Beide bobines in de behuizing zorgen voor de vonken van de cilinders.

Onderdelen naast DIS ontstekingen

Het demonteren van auto’s en het verkopen van bruikbare onderdelen is onze core business. Iedere auto heeft vaak nog diverse onderdelen die bruikbaar zijn. Hierbij kunt u naast een DIS ontsteking denken aan een brandstofpompen, remmen, dempers, velgen, stoelen, gordels, deuren, plaatwerk, stuurhuizen, voorruiten, lagers, aandrijfassen, waterpompen en motorkappen. Zo zijn er nog tientallen onderdelen op te noemen die bruikbaar zijn.

Wat bij het aanbieden van bovengenoemde producten vooral belangrijk is, is dat we de kwaliteit van een onderdeel kunnen waarborgen. Alleen dan kunnen we er voor zorgen dat onze klanten tevreden blijven. Als u een DIS ontsteking zoekt en deze in ons assortiment vindt, staan wij er voor in dat u een kwalitatief goede DIS ontsteking krijgt geleverd. Bij gebruikte DIS ontstekingen heeft u bovendien altijd twaalf maanden garantie.