Ontsteking Ontsteking

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 46 Accu
  2. 371 Banden
  3. 1 Dis ontsteking
  4. 11 Gloeibougie
  5. 4 Ontsteking
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Ontsteking voor auto kopen

VoordeligeAutoOnderdelen.be heeft het grootste online aanbod met tweedehands ontstekingen. Wij hebben ontstekingen voor van alle bekende grote merken. Denk maar aan automerken zoals Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen en Volvo. Hiernaast vindt u nog van diverse andere merken ontstekingen in ons assortiment. Mocht u op zoek zijn naar een ontsteking en deze is niet op voorraad, dan kunnen we ook een nieuw exemplaar leveren.

Ontstekingen kopen bij Van der Ven Auto’s

Naast het aanbieden van ontstekingen en andere auto-onderdelen voor auto’s is Van der Ven Auto’s vooral ook een sloperij. Wij hebben op ons terrein talloze sloopauto’s en schadeauto’s. Hier komen, naast een breed assortiment met nieuwe producten, veel onderdelen vandaan. Heeft u op termijn een auto die sloperij waardig is? Breng deze naar Van der Ven Auto’s. Wij kunnen deze ook altijd komen ophalen, want wij hebben een ophaalservice die in heel Nederland dagelijks auto’s ophaalt. Dit is in tegenstelling tot veel andere sloperijen geheel gratis en daarnaast krijgt u een aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto.

Als een auto is opgehaald wordt deze ontdaan van allerlei vloeistoffen en vervolgens kan het zorgvuldig demonteren beginnen. We halen onder meer een ontsteking uit de sloopauto / schadeauto en deze wordt na een zorgvuldige controle opgeslagen in één van onze opslaghallen. Als bijvoorbeeld deze ontsteking voor een auto in ons systeem staat, staat deze ook op de website en kunt u deze bestellen. U kunt er daarnaast op aan dat u het product snel in huis heeft. Heeft u de ontsteking voor 15:00 besteld? U heeft deze de volgende werkdag al in huis.