Beschermplaat Beschermplaat

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 41 Accu
  2. 281 Banden
  3. 33 Motorplaat
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Beschermplaat online kopen

Een groot assortiment met beschermplaten, altijd scherp geprijsd en razendsnel thuisbezorgd. Op VoordeligeAutoOnderdelen.be koopt u de geschikte beschermplaten voor uw auto. Wij hebben voor ieder automerk de geschikte beschermplaten te koop. Of u nu een beschermplaat zoekt voor uw Opel, Audi, Mercedes, Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Nissan, Fiat, Ford of welk ander willekeurig automerk dan ook.

Beschermplaten

De beste gebruikte beschermplaten vindt u in ons assortiment. Mocht een bepaalde beschermplaat niet op voorraad zijn, dan kunnen we als alternatief een nieuw exemplaar leveren. Informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden voor het afnemen van een nieuw exemplaar. Op de website treft u vooral gebruikte beschermplaten aan. Voor Van der Ven Auto’s is het recyclen van auto-onderdelen dan ook de corebusiness. Bij ons in Roosendaal worden in de demontagehallen de auto’s op een milieuvriendelijke manier gedemonteerd en stellen wij alles in het werk om alle onderdelen zo zorgvuldig mogelijk te demonteren. Alle monteurs zijn dusdanig opgeleid dat ze dit goed voor elkaar kunnen krijgen.

Niet alleen het demonteren wordt uiterst zorgvuldig gedaan, maar ook het testen van de onderdelen. Alle aangeboden beschermplaten zijn grondig gecontroleerd. Dit is voor u als klant natuurlijk het belangrijkste. Als u op zoek bent naar een onderdeel wilt u natuurlijk wel dat dit onderdeel niet direct stuk gaat. Dit willen wij natuurlijk ook, want wij zouden ons bedrijf een slechte naam bezorgen mochten we producten aanbieden die kwalitatief niet goed zijn. Hier waken we voor en daarom vindt u bij ons louter kwalitatieve onderdelen.