Leidingen en slangen Leidingen en slangen

Geavanceerd zoeken

Onderdeel onvindbaar?

U geeft aan het origineel, gebruikte onderdeel niet te kunnen vinden voor uw auto. Wij helpen u graag verder zodat de auto weer zo snel mogelijk de weg op kan.

Aanvraag kwaliteit onderdelen

Wij leveren ook nieuwe producten

Bel support +31 165 55 92 30 of

chat met ons?

Bereikbaar maandag - zaterdag van 08.00 - 18.00 uur

Aanmelden voor e-mailnotificatie

U ontvangt direct een e-mail als het originele auto onderdeel beschikbaar is in de webshop

* Verplichte velden

Leidingen en slangen online bestellen?

Leidingen en slangen online kopen bij VoordeligeAutoOnderdelen.be is eenvoudig en snel. Kies uit diverse leidingen en slangen voor de motor van uw auto en toebehoren. Wij kunnen alle leidingen en slangen razendsnel leveren, omdat deze stuk voor stuk vrijwel allemaal op voorraad zijn en hierdoor snel leverbaar. Bestelt u op onze website leidingen of slangen en doet u dit vóór 15:00 uur, dan heeft u deze de volgende dag in huis.

Weten welk leidingen en slangen u koopt

Als u bij ons een tweedehands onderdeel wilt gaan kopen, is het goed om te weten of u wel het juiste exemplaar koopt. U wilt natuurlijk niet een onderdeel toegestuurd krijgen dat niet overeenkomt met uw auto. Dat geldt ook voor leidingen en slangen die u koopt. Bij het aanschaffen is het daarom aan te raden om goed naar het merk, type en het bouwjaar van uw auto te kijken en naar de details op onze website. Door hier goed naar te kijken kunt u snel en eenvoudig achterhalen welk onderdeel u nodig heeft en zo voorkomt u een miskoop.

Soms dient u verder te kijken dan alleen het merk, het type en het bouwjaar, want sommige dieselauto’s hebben andere onderdelen dan benzineauto’s. Kijk hier goed naar als u een onderdeel op onze website koopt. Mocht u niet zeker weten of u wel het goede onderdeel koopt, dan kunt u natuurlijk ook onze klantendienst benaderen. Zij staan op werkdagen altijd voor u klaar en in het weekend kunt u een mail sturen, die zo spoedig mogelijk zal worden beantwoord.