Viscokoppeling Viscokoppeling

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 41 Accu
  2. 281 Banden
  3. 21 Viscokoppeling
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Voordelig een viscokoppeling bestellen

Viscokoppelingen vindt u in ons assortiment. Van der Ven Auto’s is de specialist in auto-onderdelen en dus ook in viscokoppelingen. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte viscokoppelingen aan. De gebruikte viscokoppelingen zijn van uitstekende kwaliteit en deze hebben we voor alle bekende automerken.

Viscokoppelingen

Een viscokoppeling, dat valt onder motorkoeling, zorgt ervoor dat de motorventilator de juiste hoeveelheid koelwind levert. De viscokoppeling kunt u aan de voorkant van de motor vinden. De ventilatorbladen monteert men op de viscokoppeling. Heeft u te maken met een defecte viscokoppeling? Vervang de defecte viscokoppeling en koop bij ons voordelig een gebruikte viscokoppeling. Deze viscokoppeling is afkomstig van een demontage voertuig. Deze is getest door ons vakkundig personeel en aangezien kwaliteit bij ons voorop staat bieden we louter de beste gebruikte viscokoppelingen aan.

Gebruikte en nieuwe auto materialen

VoordeligeAutoOnderdelen.be kan naast gebruikte viscokoppelingen en andere auto-onderdelen ook nieuwe onderdelen leveren. Als een bepaald product niet op voorraad leverbaar is kunnen we u de keuze geven om te kiezen voor een nieuw onderdeel. Wij leveren in dat geval nieuwe onderdelen tegen groothandelsprijzen. Dit is beduidend goedkoper dan wanneer u bij een dealer een auto-onderdeel koopt.

Dealers in Nederland profiteren namelijk van huizenhoge winstmarges voor een onderdeel. Een vergelijkbaar nieuw onderdeel kost bij Van der Ven Auto’s aanmerkelijk minder geld. Desalniettemin zijn wij vooral leverancier van gebruikte onderdelen. Wij hebben in ons aanbod wel diverse nieuwe producten, zoals diverse oliën, vloeistoffen en gereedschappen. Een gebruikte viscokoppeling koopt u in elk geval voordelig bij Van der Ven Auto’s.