Achter Achter

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 41 Accu
 2. 281 Banden
 3. 111 Wielnaaf achter links of rechts uitwisselbaar
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 111 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 111 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Wielnaaf achter online kopen bij Van der Ven Auto’s

Een wielnaaf achter is snel en eenvoudig te koop bij Van der Ven Auto’s. In ons online aanbod kunt u diverse wielnaven achter vinden en bestellen. Wij zijn specialist in het leveren van gebruikte en nieuwe auto materialen. Bestel bij ons uw gewenste wielnaaf achter of een ander willekeurig auto-onderdeel. Deze wordt vervolgens snel en voordelig geleverd.

Wielnaven achter

Een auto heeft meer dan één wielnaaf. Zowel aan de linker en rechterkant zitten wielnaven en dit zowel voor- als aan de achterkant van een voertuig. In het midden van de wielnaaf kunt u het wiellager vinden. De bouten van een wiel worden bevestigd aan het wiellager. Een wielnaaf achter gaat niet zo snel stuk, maar kan als gevolg van een ongeluk wel stuk gaan. Als er een defect is aan een wielnaaf kunt u deze het best zo snel mogelijk vervangen, want een defecte wielnaaf achter kan gevaarlijk zijn. Een auto kan onbestuurbaar raken of u verliest onderweg een wiel.

Onderdelen bij VoordeligeAutoOnderdelen.be

Wielnaven achter zijn niet de enige auto-onderdelen uit ons assortiment. Wij hebben duizenden bruikbare originele auto-onderdelen op voorraad. Allemaal voor interessante prijzen en deze kunnen direct worden geleverd. Voorts zijn wij marktleider autorecycling in Nederland. Het demonteren van auto’s is voor ons dagelijkse kost. Heeft u op termijn een potentiële sloopauto? Wij halen deze graag bij u op en u krijgt een vergoeding voor uw sloopauto. Bovendien krijgt u een vrijwaringsbewijs, zodat u geen wegenbelasting hoeft te betalen en de autoverzekering kunt stopzetten.