Gordijn airbag Gordijn airbag

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 41 Accu
 2. 281 Banden
 3. 68 Gordijn airbag links
 4. 66 Gordijn airbag rechts
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 134 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 134 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Gordijn airbag bestellen bij VoordeligeAutoOnderdelen.be

Bij VoordeligeAutoOnderdelen.be kunt u voordelig gordijn airbags kopen. Wij hebben van diverse automerken gordijn airbags in ons online assortiment. Deze gebruikte gordijn airbags zijn bij ons opgeslagen in één van onze opslaghallen en als u een bestelling plaatst kunnen wij de bestelde gordijn airbag direct verzenden. Heeft u vóór 15:00 uur een gordijn airbag bij ons gekocht? U heeft deze de andere dag in huis.

Gordijn airbags

Een gordijn airbag is een zak van nylon die zich binnen korte tijd met stikstof opblaast. Deze airbag kunt u bovenin de voordeuren vinden. Deze gordijn airbag werd aan het begin van deze eeuw door Honda ontwikkelt en is bedoeld om bij een zijwaartse botsing letsel te voorkomen. De zak van nylon met stikstof dekt de voorste en achterste zitplaats af. Diverse sensoren zorgen er voor dat de airbag naar behoren reageert.

Auto-onderdelen online kopen

Gordijn airbags zijn voordelig bij ons te koop, maar dat zijn niet de enige onderdelen die wij voordelig aanbieden. U kunt bij Van der Ven Auto’s auto terecht voor gebruikte auto-onderdelen en nieuwe auto-onderdelen. De onderdelen die wij aanbieden worden voor een scherpe prijs aangeboden in vergelijking met onze concurrenten. Daarnaast worden alle onderdelen eerste door ons getest voordat ze te koop aangeboden worden. Hierdoor kunt u verzekerd van zijn dat alleen goed werkende onderdelen te koop aangeboden worden. Gebruikte onderdelen waar een kras op zit, worden voor een lagere prijs te koop aangeboden. Daarnaast krijgt u op gebruikte auto-onderdelen twaalf maanden garantie. Tevens kunnen wij de auto-onderdelen voor een voordelige prijs bij de gewenste afleveradres afleveren.