Reservewiel Reservewiel

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 18 Accu
  2. 274 Banden
  3. 6 Reservewiel
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Reserveband kopen

Op VoordeligeAutoOnderdelen.be vindt u diverse reservebanden. De reserveband wordt ook wel een thuiskomer of een reservewiel genoemd. Veel mensen nemen een extra wiel mee in de auto voor het geval dat een autoband lek gaat en ze direct kunnen anticiperen. Het rijden zonder reserveband is niet aan te raden. U kunt altijd pech krijgen en in zo’n geval is het handig als u een reserveband heeft. U hoeft niet per se een volwaardige reserveband te hebben. Een thuiskomertje is in veel gevallen voldoende. Veel voertuigen hebben ook standaard een volwaardige reserveband of een thuiskomertje bij zich.

Reservebanden

Veel mensen vragen zich ook af of ze langer door kunnen rijden met een reserveband. Dit hangt er vanaf of de band een volwaardige band is of een zogenaamd thuiskomertje. Met een volwaardige band kunt u langer rondrijden. Voor een thuiskomertje gelden andere regels en op deze band vindt u meestal een sticker waarop staat dat u er maximaal 80 km/u mee kunt rijden. Ook al is de reserveband een volwaardige band, laat de lekke band zo spoedig mogelijk herstellen en blijf niet lang rondrijden met de volwaardige band.

Wat wij doen

Bij Van der Ven Auto’s kunt u terecht voor auto-onderdelen. Het gaat hoofdzakelijk om tweedehands auto-onderdelen, maar wij kunnen indien gewenst ook nieuwe onderdelen leveren. Hiervoor kunt u ons contacteren. Daarnaast hebben wij vele jaren ervaring met het demonteren van auto’s. Qua onderdelen kunnen wij vrijwel alles leveren. Van motoren tot versnellingsbakken en van ophangingsonderdelen tot ruiten.