Achterklep | Kofferdeksel links Achterklep | Kofferdeksel links

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 30 Accu
 2. 259 Banden
 3. 141 Achterlicht kofferdeksel achterklep links
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 142 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 142 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Prijsaanvraag

Na ontvangst van bericht zenden wij u zo spoedig mogelijk de prijs voor dit product.

* Verplichte velden

Achterklep | Kofferdeksel links bestellen bij VoordeligeAutoOnderdelen.be

Van der Ven Auto’s heeft diverse achterlichten in het assortiment. Zoekt u voor de achterklep of kofferdeksel van uw auto een achterlicht? Deze kunt u bij ons bestellen. Kijk bij het aanschaffen van de lamp ook naar het voltage en watt en zorg er voor dat u een lamp koopt dat overeenkomt met de oude lamp.

Het vervangen van achterlichten

Heeft u bij ons achterlichten voor de achterklep gekocht? Het vervangen van achterlichten bij oudere auto’s is in veel gevallen redelijk eenvoudig. Als u het vaker heeft gedaan is het een klus van een paar minuten. Het kan wel nodig zijn om eerst interieur bekleding te verwijderen alvorens u een achterlicht kunt vervangen, maar meestal kunt u er vrij eenvoudig bij komen. Heeft u moeite om het achterlicht te vervangen? U kunt eventueel het boekje met instructies van uw auto gebruiken. In het instructieboekje wordt meestal aangegeven hoe u de lamp moet vervangen.

Bij het vervangen van de achterlichten is het ook belangrijk om de lichten van de auto uit te doen. Zo voorkomt u kortsluiting. Pas bij het vervangen van een achterlicht wel op, want een lamp kan heet zijn, alsmede diverse onderdelen in de buurt. Halogeenlampen kunt u daarnaast het best niet met de hand aanraken, want door het vet van uw handen kan de levensduur van de autolamp worden verminderd.

Auto-onderdelen bij VoordeligeAutoOnderdelen.be

Bij ons vindt u naast lichten nog veel andere auto-onderdelen zoals armsteunen, schakelpoken, remdrukregelaars, einddempers, tussendempers, spruitstukken, achterassen, kabelbomen, ruitensproeiers en achterbumpers.