Vliegwiel Vliegwiel

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 30 Accu
 2. 350 Banden
 3. 1 Bobine
 4. 106 Vliegwiel
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 107 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 107 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Kiezen voor een tweedehands vliegwiel

Een vliegwiel is een belangrijk onderdeel voor een geslaagde werking van de motor en de mogelijkheid om de auto in beweging te krijgen. Dit onderdeel verdient dan ook uw volledige aandacht als het gaat om onderhoud. Wanneer u een nieuw vliegwiel nodig hebt, kunt u deze heel gemakkelijk tweedehands aanschaffen, zonder u zorgen te maken over de kwaliteit. Bij VoordeligeAutoOnderdelen.be kunt u rekenen op goede producten voor een aantrekkelijke prijs.

Wat is een vliegwiel?

Een vliegwiel werkt samen met de koppeling en hiermee wordt de verbinding gemaakt tussen de motor en de versnellingsbak. Doordat er wrijving ontstaat tussen de koppelingsplaten en het vliegwiel, wordt de koppeling in werking gebracht. De koppeling zorgt ervoor dat de kracht dit door de motor wordt gegenereerd, wordt overgebracht naar de versnellingsbak en daarna naar de wielen. Het vliegwiel zit doorgaans op de krukas van de motor en bestaat uit een metalen schijf als één geheel.

Vliegwielen bestellen

Vliegwielen zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van het soort auto waarmee u rijdt, zult u een geschikte vliegwiel moeten uitkiezen. Dit is op de website VoordeligeAutoOnderdelen.be heel gemakkelijk voor u gemaakt, doordat u hier heel eenvoudig op kunt selecteren, waarna u gelijk ziet welke soorten vliegwielen bij ons op voorraad liggen. Nadat u een keuze hebt gemaakt, kunt u uw keuze doorgeven voor de bestelling. Ons deskundige personeel kan u hier uitgebreid bij ondersteunen. Bestelt u tijdig, voor 15:00 uur diezelfde dag, dan worden de onderdelen de volgende dag nog aan huis bezorgd.