Autogordel Autogordel

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 22 Accu
 2. 277 Banden
 3. 165 Veiligheidsgordel links achter
 4. 244 Veiligheidsgordel links voor
 5. 30 Veiligheidsgordel midden achter
 6. 171 Veiligheidsgordel rechts achter
 7. 270 Veiligheidsgordel rechts voor
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 880 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 880 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Voordelig online een autogordel kopen

Bent u op zoek naar een autogordel? In ons assortiment vindt u verscheidene soorten gordels. Denk aan de standaard gordels die u gewoonlijk in uw eigen auto aantreft, maar ook 3-punts gordels treft u in onze webshop aan. Alle gordels betreffen tweedehands gordels. Als een bepaalde gordel niet op voorraad verkrijgbaar is, kunnen wij deze nieuw leveren. Zie onze voorwaarden voor meer informatie over nieuwe producten.

Bespaar vooral niet op autogordels. Het is ook niet onlogisch dat autogordels sinds 1975 verplicht zijn gesteld en het veel verkeerslachtoffers heeft helpen voorkomen en nog altijd voorkomt. Het grootste deel van de bestuurders draagt dan ook een gordel. Circa 97% van de bestuurders draagt een gordel, zo is uit recentelijk onderzoek gebleken.

Autogordels vervangen

Een autogordel kan om diverse redenen aan vervanging toe zijn. Vaak gaat het om slijtage en die ontstaat door de krachten en wrijving die vrijkomen bij bijvoorbeeld het plotseling moeten remmen. Het komt ook voor dat een huisdier een autogordel heeft doorgebeten. Voor uw veiligheid en die van de passagiers is het zaak om de autogordel zo snel mogelijk te vervangen. Heeft u een hond of een ander bijtgraag huisdier en wilt u voorkomen dat de autogordels op termijn andermaal worden doorgebeten, dan kunt u het best een hondenrek in uw auto plaatsen.

Wij helpen u graag met een autogordel. Wij hebben voor iedere positie in de auto een autogordel. Of u nu in de bestuurdersstoel zit, rechtsachter of linksachter in de auto. Mocht u een specifieke autogordel zoeken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het afleveren en retourneren van bestelde autogordels is ook altijd goed geregeld.