Links achter Links achter

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 48 Accu
 2. 402 Banden
 3. 183 Veiligheidsgordel links achter
 4. 2 Veiligheidsgordel links voor
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 185 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 185 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op +31 165 55 92 30 óf bekijk opties »

Links achter gordels aanschaffen

Een auto brengt u van a naar b. Om veilig van de ene naar de andere bestemming te komen is het belangrijk dat u goed werkende autogordels heeft en deze uiteraard ook draagt. Bij ons kunt u kwalitatieve autogordels links achter kopen. Ook op de achterbank dienen gordels immers aanwezig te zijn.

Links achter gordels kunt u voordelig bij ons kopen. Wij verkopen tweedehands gordels, die in uitstekende staat zijn en bovendien heeft u standaard bij iedere aankoop twaalf maanden garantie. Wij hebben voorts voor ieder type auto de juiste gordels.

Dragen autogordel steeds gewoner

Het dragen van de autogordel is in het laatste decennia steeds gewoner geworden. Dit komt niet alleen omdat mensen hier zelf bewust voor kiezen, maar ook speelt het risico van een bekeuring mee als de gordel niet wordt gedragen. Autobestuurders die de gordel niet dragen geven doorgaans als motief dat een gordel niet comfortabel zit. Ook de angst dat ze niet uit de auto kunnen komen als ze in het water terecht komen is reden de gordel niet te willen dragen. Het niet dragen van een gordel blijft echter levensgevaarlijk.

Bij veel nieuwe auto’s zorgen gordelverklikkers ervoor dat mensen wel een gordel gaan dragen. De geluidsindicatoren zijn namelijk na enige tijd dusdanig irritant dat het dragen van een gordel de enige optie is om het geluid te stoppen. Het signaal zal in eerste instantie niet direct irriteren, maar wordt luider zolang de persoon geen gordel draagt. Een gordelverklikker is bedoeld om mensen er te aan herinneren dat ze hun gordel niet om hebben.